Skip to content

Chauffeurs

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De Stichting Voedselbank Enschede – Haaksbergen, opgericht in 2006, is een organisatie van meer dan 100 vrijwilligers die kwalitatief goede voedselproducten inzamelt en daarvan voedselpakketten samenstelt. We werken op twee locaties: Enschede en Haaksbergen. We werken alleen met vrijwilligers en de Voedselbank heeft geen betaalde krachten in dienst.

De pakketten geven we wekelijks aan bijna 500 huishoudens in Enschede en 40 in Haaksbergen. We krijgen het voedsel gratis en zijn ook wat onze financiën betreft geheel afhankelijk van giften van de gemeenten Enschede en Haaksbergen, bedrijven, particulieren, kerken, serviceclubs, scholen en andere maatschappelijke organisaties.

Om- en overpakken en opslag van voedsel, en inpakken van voedselpakketten met zowel houdbare als verse producten vindt plaats in Enschede. De pakketten worden zowel in Enschede als in Haaksbergen uitgegeven op twee momenten per week: op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag. De pakketten voor Haaksbergen worden vanuit Enschede naar Haaksbergen gebracht.

Op dit moment heeft de Voedselbank Enschede-Haaksbergen vacatures voor

Chauffeurs

Wat gaat u doen?

  • Ophalen van goederen bij diverse supermarkten in Enschede en Haaksbergen
  • Ophalen van goederen bij het Regionaal Distributie Centrum in Deventer.
  • Transport van deze goederen en voedselpakketten van en naar Enschede en Haaksbergen.
  • Opstapplaats is Enschede

U bent een aantal dagdelen per week beschikbaar, bij voorkeur op maandag, woensdag en vrijdag.Kunt rijden met een busje ( Renault Master). Normaal rijbewijs is voldoende. Enige ervaring met achteruitrijden met gebruik van de buitenspiegels is aan te bevelen.

Voor meer informatie over deze functies kunt u bellen met de Vrijwilligerscoördinator (06-20 34 87 73) of terecht op de website van de Voedselbank (https://voedselbankenschedehaaksbergen.nl).