Skip to content

Word vrijwilliger

Ook vrijwilliger worden?

Werken bij de voedselbank

We kunnen ons werk natuurlijk niet doen zonder de geweldige inzet van onze ruim honderd vrijwilligers. Om ons team compleet te kunnen houden zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe kandidaten voor allerlei functies; kijk bij vacatures of we elkaar ergens kunnen vinden.

Contact en informatie

Heb je belangstelling? Meld je dan aan via ons aanmeldingsformulier; we nemen dan contact op om een afspraak te maken. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een email aan vrijwilligers@vbeh.nl of bel met onze vrijwilligerscoördinator: 06-20 348 773

Respect en voldoening

Als vrijwilliger bij de Voedselbank werk je vanuit een respectvolle houding naar onze cliënten. Wat ook de reden is van hun problemen, we doen ons best om iedereen van een goed voedselpakket te voorzien. Het geeft veel voldoening om te zien hoe blij de mensen zijn met het pakket. Er is wel een beperking: om vrijwilliger te kunnen worden mag je minimaal een jaar geen cliënt van de Voedselbank geweest zijn. Word je vrijwilliger, dan leggen we de afspraken vast in een vrijwilligerscontract, waarmee je ook verzekerd bent tegen ongevallen tijdens het werk.

Aanmelden

Word vrijwilliger